Blog

13 september 2021. De afgelopen bijna twee maanden is er heel wat gebeurd. Twee mooie besprekingen van het boek. Opname en posten van een online interview met De Nieuwe Wereld over en naar aanleiding van het boek. En heel wat aandacht op Linkedin, en een beetje op Facebook. Zo nu en dan vul ik mijn auteursblog ook aan: https://joopberding.auteursblog.nl/.

7 juli 2021. Bericht van de uitgever: het eerste exemplaar is bij hen terug van de drukker, is gecontroleerd en in orde bevonden en nu onderweg naar mij! Op 16 juli publicatie!

30 juni 2021. Bericht van de uitgever: de drukproef is helemaal akkoord en is nu naar de drukker voor het eerste exemplaar! Als dit in orde wordt bevonden, kan de productie beginnen, d.w.z.: – bestellen; – betalen; – na 3 à 5 dagen: het boek in de bus!

25 juni 2021. Ik heb de drukproeven ontvangen en ben daardoorheen aan het gaan. Je haalt er toch altijd nog wel fouten en foutjes uit…
Heel erg leuk om te melden is dat de cover helemaal af is! Neem een kijkje op https://joopberding.com/Arendt en je kan haar bewonderen!

14 juni 2021. Wat is er veel gebeurd! Mijn manuscript in eerste versie is beoordeeld – en hoe! Een prachtige beoordeling! Ik heb nog enkele foutjes eruit gehaald en het definitieve manuscript is geaccepteerd. Direct daarna gingen de voorbereidingen van start. Ik heb een auteursweblog (https://joopberding.auteursblog.nl) aangemaakt en vul deze met berichten. Een leuk (uit)zoekwerk was de cover (uit een beeldbank met ruim 263 miljoen foto’s heb ik er één weten te kiezen..!). Tekst voor op het omslag geschreven. Adressenlijst gemaakt voor belangstellenden en lijst voor het persbericht samengesteld.
Binnenkort ontvang ik de drukproeven. Voor de laatste keer heel zorgvuldig door de tekst heen…
En dan op naar 16 juli.
Blijf op de hoogte via

https://joopberding.auteursblog.nl/inschrijven/9807

8 mei 2021. Het manuscript van mijn nieuwe boek De werelden van Hannah Arendt is af en ligt bij de beoogde uitgever. Publicatie ergens in juli. Over een week of twee meer hierover.

%d bloggers liken dit: